China Jiangsu Xianhe Machinery Manufacturing Co., Ltd.
product image
Jiangsu Xianhe Machinery Manufacturing Co., Ltd.
Connect with "Jiangsu Xianhe Machinery Manufacturing Co., Ltd."
Supplier wants to know more about you
Please fill in the information, we will send PDF Brochure to your email.

Please enter your email.

Please enter valid name.

Please enter your phone number.

More information facilitates better communication.

Thank You!

Your requirement has been sent to Jiangsu Xianhe Machinery Manufacturing Co., Ltd.
Your requirement has been sent successfully, we will send PDF Brochure to your E-mail, please check it in time.

De Machines die van Jiangsuxianhe Co., Ltd vervaardigen.

Thuis

Jiangsu Xianhe Machinery Manufacturing Co., Ltd. profiel

profiel
Bedrijf Details
Grote Markt Zuidoost-Azië
Type Business Fabrikant, Handelsmaatschappij
Merken Xianhe
Aantal werknemers 51 - 100
Opgericht Jaar 2015
Export pct 90% - 100%
Business Type Manufacturer, Trading Company
Total Annual Revenue confidential
Inleiding

Co. van de de machinesvervaardiging van Jiangsuxianhe, Ltd, is het een fabrikant geweest die zich in het ontwerpen van en het veroorzaken van diverse reeksen machines voor etc. geweven stoffen specialiseert, niet-geweven, spons, leer, synthetisch leer, autoraad, document, films, EVA, TPU, pvc, Pu en andere materialen die in vele industrieën, zoals schoenmaken, schoeisel worden gebruikt, kledingstuk, autobinnenland, stoffering-huis, gezondheidszorg, verpakkingsindustrie, huistextiel. Zij zijn wijd uitgespreid overal China en goed verkocht aan vele landen en gebieden in Europa, Amerika en Zuidoost-Azië, en door klanten allebei in binnen- en buitenland hoogst erkend.
De laatste jaren, heeft ons bedrijf snelle ontwikkeling door wetenschappelijke en technologische innovatie bereikt en het onderzoek en de ontwikkeling van high-tech producten bevorderd. Het zet high-tech ontwikkelingsplan op het snelle spoor. Wij zijn opeenvolgend toegekend dergelijke titels zoals het „Lid van de Kamer van Koophandel van Schoenmachines van Jiangsu-Provincie“, „Privé Wetenschappelijke en Technologische Onderneming van Jiangsu-Provincie“,“ Contract het Verblijven & Betrouwbare Onderneming „enz.
Onderzoekend de toekomst, zal het bedrijf de filosofie van „het Creëren van producten met technologie van wereldklasse bevestigen, die nieuwe markt de uitbreiden door de producten van de premiekwaliteit te verstrekken, handhavend bestaand marktaandeel y die de prima dienst aanbieden, dienend klanten door hoogste integriteit“ om één te verstrekken - houd verkoop en post-verkoop de de technische diensten en echt zorgen van rafel uit klanten tegen.
Wij heten oprecht vrienden van alle gangen van het leven, nieuwe en oude klanten welkom om ons te bezoeken voor onderzoek, begeleidings en bedrijfsonderhandeling en gezamenlijk over economische ontwikkeling voor een briljante toekomst te bespreken.

Tell Us What Are You Looking For ?
Your Name

Please enter valid name.

Your Phone Number

Please enter your phone number.

Your Message

Please describe your requirement.